Kerstdiner 2016

Kerstdiner 2016

Vanaf zaterdag 24 december t/m maandag 26 december serveren wij uitsluitend kerstdiner.
We bieden een 5-gangenmenu met een kaasplankje -prédessert- als eventuele uitbreiding naar 6-gangen.
Bij zowel het voor-als hoofdgerecht kunt u kiezen uit een vis- of vleesgerecht.
De twee tussengerechten en het nagerecht liggen vast.

Ook kunt u bijpassende wijnen geserveerd krijgen. Per gang kunt u aangeven of we u een nieuwe -bijpassende- wijn mogen schenken.

Prijzen

5-gangen –> € 49,50 p.p.
5-gangen Vegetarisch –> € 44,50
(vegetarisch enkel op reservering)
uitbreiding kaas –> plus € 7,50

Hieronder kunt u het kerstmenu inzien.
(klik erop om het menu uit te vouwen)

  • 5-Gangen Kerstdiner

    Amuse
    * * * *
    VOORGERECHTEN

    Ceviche van Dorade
    hierbij een dressing van yoghurt en koriander, koriandercrème,
    cherry tomaat, gebrande avocado en bulgursalade met cashewnoten

    of

    Geplukte Eendenbout
    met krullen van eendenlever, misocrème, postelein en
    krokantje van matcha en een salade van venkel en appel
    * * * *
    EERSTE TUSSENGERECHT

    Brandade van Gerookte Kabeljauw & Hollandse Garnalen
    gecombineerd met gepocheerd kwarteleitje, Hollandaise saus,
    chips van aardappel, afgemaakt met een poeder van garnalen
    * * * *
    TWEEDE TUSSENGERECHT

    Krokante Varkensbuikspek
    geserveerd met gemarineerde komkommer, radijs
    en luchtige saus van pinda's, kokos en specerijen
    * * * *
    HOOFDGERECHTEN

    Huidgebakken Corvinafilet
    met hierbij een jus van schaaldieren, schuimige saus van Pernod, pommes berny
    afgemaakt met bereidingen van bloemkool en amandel

    of

    Duo van Hert
    duo van rosé gebraden hertenrugfilet en stoofvlees van hert
    met een jus van VOC-kruiden, zoetzure rode ui, een crème van gebakken ui en gekonfijte aardappel
    * * * *
    OPTIONEEL PRÉDESSERT

    Kaasassortiment
    variatie van 5 kazen
    * * * *
    DESSERT

    Stoofpeer
    stoofpeer gevuld met spijs van noten en zuidvruchten, gecombineerd met crème van peer en mascarpone,
    hierbij gel van stoofpeer en sorbetijs van peer en poirre Williams likeur

of u kunt HIER klikken om het kerstmenu als PDF-bestand te downloaden.

Scroll Up