Impressie


Liesbeth

Gastvrouw

Frank

Gastheer


Gastheer & Gastvrouw

Frank en Liesbeth leerden elkaar op jonge leeftijd kennen en werkten samen in een gezellig bosrestaurant in Ermelo. Begonnen in de afwas en opgewerkt naar de bediening en later in leidinggevende functie, ontstond er bij het stel een gemeenschappelijke ambitie: een eigen restaurant.

“We hadden de droom een restaurant te openen waarmee we ons eigen concept op de kaart konden zetten. Met smaakvolle en dagverse producten onze gasten continue verrassen in een huislijke sfeer.”

Verliefd

Toen we het huidige pand in 2011 inliepen werden we op slag verliefd. De sfeer van het pand: de gebinten, hoge plafonds, vide en open haard. Het paste bij het romantische sfeertje dat wij voor ogen hadden.

Huiskamer

We vinden het belangrijk om dicht bij onszelf te blijven. We houden van etiquette, maar behouden de informele sfeer. We leggen onze gasten graag in de watten. Het zijn de kleine dingen die het doen; uw jas aannemen, dames eerst serveren, even de deur voor u open houden. Het restaurant voelt inmiddels als onze huiskamer waarin we verrassend gerechten in een ongedwongen sfeer presenteren. Bij ons mag dan ook de tijd genomen worden voor uw lunch of diner. Bij een diner kan ook wijn bijdragen aan een optimale beleving. Vooral Frank houdt zich bezig met de wijnen, maar uiteraard moet Liesbeth ook achter de wijnkeuzes staan! Gerechten kunnen extra diepgang krijgen door een passende wijn hierbij te drinken. Binnen ons prijssegment werken we met ca. 30 open wijnen, die geregeld veranderen, om zo onze gerechten te kunnen begeleiden.

Reserveren