Impressie

Impressie

Restaurant Le Papillon is een authentiek en karakteristiek pand. De oude balken, robuuste muren en warme kleuren zorgen voor een aangename sfeer. Eerst een aperitief aan de bar en vervolgens aan tafel? Geen probleem!

Vide

In het restaurant is er ook een “Vide” welke uitzicht biedt over de bar en de begane grond.
Drie tafels en een ouderwetse houthaard zijn hier te vinden.

Botterkamer

Op de eerste verdieping, twee trappen omhoog, vindt u onze “Botterkamer”. Een mooie ruimte, welke ook uitstekend geschikt is voor grotere gezelschappen tot ca. 20 personen.

Toiletten

Op dezelfde verdieping als de “Botterkamer”, de eerste verdieping, bevinden zich ook de toiletten. Voor personen die moeite hebben met traplopen kan dit een uitdaging zijn. Om het traplopen gedurende uw verblijf te beperken, is de meest geschikte oplossing plaats te nemen in de “Botterkamer”. Op deze manier hoeft u slechts één maal de (twee) trappen omhoog te trotseren en heeft u de toiletten op dezelfde verdieping. Vraag bij het reserveren naar de mogelijkheden voor gelegenheid in de “Botterkamer”.

1
Salut!

Whatsappen naar onze vaste telefoonlijn!

Via Whatsapp kunt u uw vraag stellen of reservering bij ons maken. Klik op de knop onder deze tekst en Whatsapp wordt geopend!

We reageren zo snel mogelijk, ook buiten openingstijden.

Tot gauw, à bientôt!
Powered by
Scroll Up