Dinerkaart
Avondvullend genieten in een ongedwongen sfeer- vanaf 17.00 uur. tot 21.00 kunt u binnenlopen of reserveren -
door geldende corona-reglementen kunt u tot 20:00 reserveren en dient u uiterlijk 22.00 uur uw diner af te ronden
Uitgebreid Genieten
- beleef aandacht en passie -Efficiëntie is belangrijker dan ooit te voren.
De mix van efficiëntie, aandacht, passie, kwaliteit, gastvrijheid & ambacht maakt dineren in een ongedwongen sfeer nóg waardevoller.
Chefkok Daniel Kuiper brengt u een eigentijdse frisse stijl in zijn verfijnde gerechten.
We bieden u menuvarianten vanaf 3-gangen.
MENU DU CHEF
- VERRASSINGSMENU -Laat u verrassen door de keukenbrigade,
onder leiding van chef-kok Daniel Kuiper
en ga voor 3 tot 6 gangen verrassingsmenu
"Menu du Chef".
3-Gangen Menu du Chef 36,-
4-Gangen Menu du Chef 44,-
5-Gangen Menu du Chef 51,-
6-Gangen Menu du Chef 57,-
CHOIX DU CARTE
- KEUZE UIT DE KAART -Houdt u het graag in eigen hand?
Pas de problème!
Kies gerechten uit de menukaart en
stel uw eigen menu samen.
3-Gangen eigen keus 38,-
4-Gangen eigen keus 48,-
5-Gangen eigen keus 57,-
6-Gangen eigen keus 65,-
dit staat dan bij het betreffende gerecht vermeld
Uitgebreid Genieten
- beleef aandacht en passie -Efficiëntie is belangrijker dan ooit te voren.
De mix van efficiëntie, aandacht, passie, kwaliteit, gastvrijheid & ambacht maakt dineren in een ongedwongen sfeer nóg waardevoller.
Chefkok Daniel Kuiper brengt u een eigentijdse frisse stijl in zijn verfijnde gerechten.
We bieden u menuvarianten vanaf 3-gangen.
MENU DU CHEF
- VERRASSINGSMENU -Laat u verrassen door de keukenbrigade,
onder leiding van chef-kok Daniel Kuiper
en ga voor 3 tot 6 gangen verrassingsmenu
"Menu du Chef".
3-Gangen Menu du Chef 36,-
4-Gangen Menu du Chef 44,-
5-Gangen Menu du Chef 51,-
6-Gangen Menu du Chef 57,-
CHOIX DU CARTE
- KEUZE UIT DE KAART -Houdt u het graag in eigen hand?
Pas de problème!
Kies gerechten uit de menukaart en
stel uw eigen menu samen.
3-Gangen eigen keus 38,-
4-Gangen eigen keus 48,-
5-Gangen eigen keus 57,-
6-Gangen eigen keus 65,-
dit staat dan bij het betreffende gerecht vermeld
ENTRÉÉS & INTERMÉDIAIRES
- VOOR- & TUSSENGERECHTEN -onderstaande gerechten mogelijk als zowel voor- of tussengerecht
FROID
- KOUD -- ROMIG & ROOD -
CRÉMEUX & ROUGE
zoetzure biet | bereidingen van radijs
gel van frambozenazijn | mierikswortel rasp & ijs
frambozenvinaigrette met biet
vegetarisch
- TARTAAR VAN HERT - TARTARE DE CERF
rauwe hertentartaar | sambai-vinaigrette | limoenzestgerookte paprika-Hollandaise | geblancheerde sjalot
aardappelkaantjes | poeder van algen | citroenmelisse-olie
ook als hoofdgerecht mogelijk
- GEBRANDE MAKREEL - MAQUEREAU BRÛLÉE
makreel grof gesneden, gemarineerd en gebrandsap van bleekselderij, limoen, knoflook & rode peper
mango compôte | zoetzure wortelsoorten & koolrabi
- HUISGEROOKTE ZALM - SAUMON FUMÉ MAISON
koudgerookte zalm | zoetzure biet | mierikswortelzoetzure radijs | frambozengel | gel van sjalot
vinaigrette van biet & framboos
CHAUD
- WARM -- GEGRILDE LITTE GEM - LAITUE ROMAINE GRILLÉE
gegrilde sla romain | gerookte emulsiegeroosterde hazelnoot | zeewier | vinaigrette
vegetarisch
- UI & PARMAZAAN - OIGNON & PARMESAN
krachtige uienbouillon | gekonfijte uiParmezaan crouton | schuim van Parmezaan
sereh | geschaafde verse truffel
vegetarisch
- BISQUE D'HOMMARD - BISQUE D'HOMMARD
gebonden soep getrokken van kreeft witvis-garnituur | groene kruidenolie | selderij emulsie- FILET VAN ANJOU DUIF - FILET DE PIGEON D’ANJOU
op karkas gebraden & à la minute hier van afgesnedenselderij emulsie | bramen | eigen jus met bramen
3 bereidingen van schorseneren: crème, gekonfijt & krokant
à la minute garen en laten “rusten” van vlees
vergt langere bereidingstijd
- KALFSZWEZERIK - RIS DE VEAU
krokantgebakken kalfszwezerik | eekhoorntjesbroodsinaasappel-kardemom-jus | paddestoelenduxelles
gel van citrus | gekarameliseerde sinaasappel
vinaigrette met Grand Marnier
plus € 7,50
SURPRISE
- VERRASSING -- CHEF'S KEUZE - CHOIX DU CHEF
kies een voor- en/of tussengerecht uit het verrassingsmenu “Menu du Chef”PRINCIPAUX
- HOOFDSCHOTELS- friet of extra groentengarnituur kiest u als bijgerechtVÉGÉTARIEN
- VEGETARISCH-- FREEKEH RISOTTO - RISOTTO DE BLÉ VERT FUMÉ
risotto van geroosterde groene tarwe “freekeh”gegaard in paddenstoelen-seréh bouillon | kastanje
koningoesterzwam | kaasschuim
- OOSTERS GENOT - DÉLICE ORIENTAL
oosters gemarineerde tempé | krokante tempéroodlof selderij-emulsie | gemarineerde wortel & sjalot
pindacrème | frisée | kaffir-limoengel
POISSON
- VIS -- ROGVLEUGELFILET - FILET DE RAIE
filet van rogvleugel | emulsie van ansjovisantiboise van tomaat, sjalot & knoflook
Bearnaise | crumble van olijf, noten & gepofte rijst
- FORELFILET - FILET DE TRUITE
op 48°C glazig gegaarde forelfilet | in miso gelaktzoetzure pompoen | gemarineerde rettich | miso emulsie
fermentatie van tonijn | beurre blanc met miso
ook mogelijk als voor- / tussengerecht
VIANDE
- VLEES -- EENDENBORST - FILET DE CANETTE
gebraden filet van de Barbarie vrouwtjes eendgelakt in balsamico | crème van pastinaak | gepofte quinoa
krokant van pastinaak | gel van kersen
jus van eend met kersen
- HERTENRUGFILET - DOS DE CERF
malse biefstuk van hertenruggemarineerde rodekool | crème van kastanje | bieslook
beukenzwammen | gel van hibiscus | versgetrokken rozemarijn-jus
- RUNDERLENDE - FILET DU BOEUF
entrecôte van Hollands rundbloemkoolcrème | gel van citrus | krokante boerenkool
gestoofde groene kool | versgetrokken runderjus met tijm
SURPRISE
- VERRASSING-- CHEF'S KEUZE - CHOIX DU CHEF
kies een hoofdgerecht uit het verrassingsmenu “Menu du Chef”Bijgerechten
vul uw hoofdgerecht aanHuisgemaakte Frieten 2,50
met mayonaiseGroentegarnituur 2,50
aanvullendKalfszwezerik 7,50
krokant gebakkenDESSERTS
- NAGERECHTEN -- FRIS & FRUITIG -
FRAIS & FRUITÉ
mandarijn-gel met salie | sinaasappel-salie sorbetijs
salie-merengue | lichtpittige compôte van limoen
- TOFFE PEER -
POIR FORMIDABLE
pecannoten roomijs | peren-merengue
stoofpeer-gel | notencrumble
- CHEF'S KEUZE-
CHOIX DU CHEF
“Menu du Chef”
- KAAS -
FROMAGE
zogeheten affineurs van Bourgondisch Lifestyle.
Fromage met passie, kwaliteit & ambacht!
plus € 5,-

Lunchkaart
genieten van een broodje tot een meergangen lunch- vanaf 12.00 uur. tot 15.00 kunt u binnenlopen of reserveren -
oktober t/m mei: zaterdag & juni t/m september: woensdag t/m zondag
Onze najaars-lunchkaart is in de maak!
Uitgebreid Genieten
- beleef aandacht en passie -Efficiëntie is belangrijker dan ooit te voren.
De mix van efficiëntie, aandacht, passie, kwaliteit, gastvrijheid & ambacht maakt dineren in een ongedwongen sfeer nóg waardevoller.
Chefkok Daniel Kuiper brengt u een eigentijdse frisse stijl in zijn verfijnde gerechten.
We bieden u menuvarianten vanaf 3-gangen.
MENU DU CHEF
- VERRASSINGSMENU -Laat u verrassen door de keukenbrigade,
onder leiding van chef-kok Daniel Kuiper
en ga voor 3 tot 6 gangen verrassingsmenu
"Menu du Chef".
3-Gangen Menu du Chef 36,-
4-Gangen Menu du Chef 44,-
CHOIX DU CARTE
- KEUZE UIT DE KAART -Houdt u het graag in eigen hand?
Pas de problème!
Kies gerechten uit de menukaart en
stel uw eigen menu samen.
3-Gangen eigen keus 38,-
4-Gangen eigen keus 48,-
dit staat dan bij het betreffende gerecht vermeld
Onze najaars-lunchkaart is in de maak!
Uitgebreid Genieten
- beleef aandacht en passie -Efficiëntie is belangrijker dan ooit te voren.
De mix van efficiëntie, aandacht, passie, kwaliteit, gastvrijheid & ambacht maakt dineren in een ongedwongen sfeer nóg waardevoller.
Chefkok Daniel Kuiper brengt u een eigentijdse frisse stijl in zijn verfijnde gerechten.
We bieden u menuvarianten vanaf 3-gangen.
MENU DU CHEF
- VERRASSINGSMENU -Laat u verrassen door de keukenbrigade,
onder leiding van chef-kok Daniel Kuiper
en ga voor 3 tot 6 gangen verrassingsmenu
"Menu du Chef".
3-Gangen Menu du Chef 36,-
4-Gangen Menu du Chef 44,-
CHOIX DU CARTE
- KEUZE UIT DE KAART -Houdt u het graag in eigen hand?
Pas de problème!
Kies gerechten uit de menukaart en
stel uw eigen menu samen.
3-Gangen eigen keus 38,-
4-Gangen eigen keus 48,-
dit staat dan bij het betreffende gerecht vermeld

Wijnkaart
Wijn is ..."een alcoholhoudende drank die ontstaat na de gehele of gedeeltelijke gisting van het druivensap"
Wijn & Spijs
appariement des vinsWijncombinatie
Maak je culinaire beleving compleet: combineer gerechten met door ons geselecteerde wijnen!niet teveel of puur voor de smaak? Kleine of halve hoeveelheden zijn mogelijk. inclusief een fles prik of plat water (75cl) vanaf een 3-gangen wijnarrangement
bijpassend bij een gerecht
heel glas 5,75 | half glas 3,-3-gangen wijnarrangement
3 glazen 17,- | 3 halve glazen 9,-4-gangen wijnarrangement
4 glazen 22,- | 4 halve glazen 12,-5-gangen wijnarrangement
5 glazen 27,- | 5 halve glazen 15,-5-gangen wijnarrangement
6 glazen 32,- | 6 halve glazen 17,-fles prik of plat water
75 cl | 5,50geniet met mate;
wij schenken geen alcohol onder 18 & legitimatie tonen verplicht tot 25!
Huiswijnen
vins de la maisonLabrune et Fils | Merlot | Pays d’oc, Frankrijk
glas 3,80 | karaf 12,- | fles 20,- Wit:
Labrune et Fils | Sauvignon Blanc | Vin de France, Frankrijk
glas 3,80 | karaf 12,- | fles 20,- Zoet Wit:
Küfertrunk | Müller-Thurgau | Mosel, Duitsland
glas 3,75 | karaf 11,- | fles 19,- Rosé:
Cramele Recas “Căluşari Rosé” | Pinot Grigio | Transylvanië (Banat), Roemenië
glas 3,80 | karaf 12,- | fles 20,- Mousserend:
Wisselende Huisbubbel
Crémant, Cava of soms Prosecco
glas 6,75 | fles 35,-
Rood
vin rougefles 25,-
Bodegas Covila “Covila II Reserva” | DO | Tempranillo | Alavesa (Rioja), Spanje
fles 35,-
San Cassiano “Valpolicella Superiore Ripasso” | DOC | Corvina, Molinara en Rondinella | Veneto, Italië
fles 38,-
Château Vieux Chevrol | AOC Lalande-de-Pomerol | Merlot, Cabernet Sauvignon & Cabernet Franc Lalande-de-Pomerol (Bordeaux), Frankrijk
fles 42,-
d'Ardhuy "Les Combottes" | Côtes de Beaune-Villages | Pinot Noir | Côte de Baune (Bourgogne), Frankrijk
fles 44,-
San Cassiano “Amarone della Valpolicella” | Corvina, Molinara en Rondinella | Veneto, Italië
fles 50,-
La Bastide St. Dominique Châteauneuf du Pape | Châteauneuf du Pape | Grenache, Syrah, Mourvèdre & Cinsault | Rhône, Frankrijk
fles 52,-
Geoff Merrill “Reserve Shiraz” | McLaren Vale | Shiraz | Herkomst: Woodcroft, Australië
fles 55,-
Wit
vin blancfles 25,-
Telmo Rodriguez “Basa Blanco” | Rueda | Verdejo, Viura, Sauvignon Blanc | Rueda), Spanje
fles 30,-
Domaine de Vedilhan "Serica” | Languedoc-Roussillon | Viognier | Mousanne, Frankrijk
fles 33,-
Jordan Wine Estate “Barrel Fermented”| Stellenbosch | Chardonnay | Die Boord (Stellenbosch), Zuid-Afrika
fles 39,-
Weingut Würtzberg “Rotschiefer” | Mosel Quakitätswein | Riesling | Saar, Duitsland
fles 38,-
Domaine Marc Kreydenweiss “Lerchenberg” | Alsace | Pinot Gris | Andlau (Elzas), Frankrijk
fles 42,-
Marius Tabordet Pouilly Fumé “Les Petites Eaux Bues” | Pouilly Fumé | Sauvignon Blanc | Chaudoux (Loire), Frankrijk
fles 43,-
Domaine Larue “En Remilly” | Saint-Aubin 1er Cru | Chardonnay | Saint-Aubin (Bourgogne), Frankrijk
fles 60,-
Rosé & Zoet
vins rosé & douxRosé
Mas Neuf “Sage & Sauvage”
AOC Pays d’Oc | Vic la Gardiole, Frankrijk Grenache, Carignan, Colombard, Muscat Petit Grains fles 25,-Zoet
Arza Wineries “Davids Harp”
Vin Doux Naturel | Jerusalem, Israël Carignan, Grenache glas 5,50 | fles 35,Vallein Tercinier “Pineau des Charentes Blanc”
Vin de Liqueur | AOC Charentes | Charentes (Gascogne), Frankrijk Colombard, Folle Blanche, Ugni Blanc | glas 5,50 | fles 36,-Vallein Tercinier “Pineau des Charentes Rouge”
Vin de Liqueur | AOC Charentes | Charentes (Gascogne), Frankrijk Merlot glas 5,50 | fles 36,-Philippe Teulier “Ratafia”
Vin de Liqueur | Rousillon, Frankrijk Muscat de Petit Grains glas 5,50 | fles 36,-Domaine Rotier "Gaillac Blanc Doux"
Vin Doux | Gaillac, Frankrijk Loin de l'Oeil & Sauvignon glas 5,50 | fles 36,-Mousserend
vin mousseuxMousserend
Vincent Couche “Elégance”
AOC Champagne | Côtes des Bar (Aube), Frankrijk Pinot Noir, Chardonnay fles 66,-Wij verkopen geen alcohol aan minderjarigen. Wanneer gevraagd is tonen van legitimatie tot 25 jaar verplicht.

Arrangementen
Geniet van onze verrassende arrangementenVroege Vlinder Voordeel
10% voordeel- bij een diner tot 19.00 uur -
Vroege Vlinders worden beloond!
idee hier achter? geniet van een 3- of 4-gangenmenu tussen 16:30 en 19:00 uur *en ontvang 10% voordeel op uw rekening!



Vroege Vlinder blij; wij blij!
Voorwaarden
- de kleine lettertjes -
1. aankomst rond 16.30 à 16:45
2. u maakt uw menukeuze
3. serveren van uw menu vanaf 17:00
4. afronden met koffie of thee ca. 18:30
5. tafel om 19:00 uur * beschikbaar voor volgende gasten
reserveer uw Vroege Vlinder Voordeel HIER
* We presenteren u vóór 19.00 uur de nota zodat we de tafel om 19.00 uur gedekt en gereed hebben staan
Koffietafel
Genieten van eenvoudNa ontvangst serveren we een kop koffie of thee, waarna vervolgens de soep wordt uitgeserveerd.
Na de soep zal de tafel vol komen te staan met verschillende soorten brood en beleg. hieronder een overzicht van drie koffietafel varianten
Basis
10,- p.p. Dagverse soep "Oldebroeker Bruin” sneetjes brood Vers afgebakken broodjes Achterham / parmaham / kaas / jam Koffie / thee / melk / karnemelkUitgebreid
15,- p.p.Ten opzichte van “Koffietafel Basis” aangevuld met:
Verse jus Brie / huisgerookte zalm / tonijnsalade Brie / huisgerookte zalm / tonijnsaladeLuxe
20,- p.p.Ten opzichte van “Koffietafel Uitgebreid” aangevuld met:
Vers fruit Vers gebakken ei Chocolade broodjes