Locatie


Elburg

Ons restaurant vindt u midden in de prachtige Hanzestad Elburg. De wortels van Le Papillon voeren terug tot de 17e eeuw. Waar het pand destijds dienstdeed als zeilmakerij, doet het tegenwoordig dienst als Bistro Restaurant. De authentieke eigenschappen van dit eeuwenoude pand zijn bewaard gebleven en overal zichtbaar.
Sinds 1973 bevindt “Le Papillon” zich in het straatbeeld van Elburg. Vanaf 2011 is het Restaurant in handen van de huidige eigenaars, het echtpaar Frank en Liesbeth Toes. Zowel in de keuken als achter de bar wordt aandacht besteed aan de kwaliteit van de gerechten en de wensen van de gast. Ambacht en gastvrijheid staan bij Le Papillon centraal. In een intieme sfeer geniet u bij ons van verse en ambachtelijke gerechten.
Het restaurant biedt plaats aan ca. 50 personen, onder andere op de vide en in de “Botterkamer”. Op de vide kunt u met kleine gezelschappen plaatsnemen waarbij u uitkijkt over het restaurant en de bar. De “Botterkamer” is een perfecte ruimte voor grotere gezelschappen tot ca. 20 personen, deze ruimte is gelegen op de eerste verdieping. Zo is de “Botterkamer” bijvoorbeeld uitermate geschikt voor familie- en zakelijke gelegenheden.


Slecht ter been?

De toiletten bevinden zich op de eerste verdieping bij de “Botterkamer”, die via de trap bereikbaar is. Voor personen die moeite hebben met traplopen kan dit een uitdaging zijn. Om het traplopen gedurende uw verblijf te beperken, kan besproken worden om uw lunch of diner in de “Botterkamer” te laten plaatsvinden.

Wij kijken uit naar uw komst!

Overnachtingstips

Reserveren